Hår og styling

Stylingtrender - hår 2024

Stylingtrender - hår 2024

Vi har valgt ut tre stylingtrender til hår som vi har trua på i 2024. Hva er de beste produktene å bruke og hvordan bruker vi dem.

Sleek hair trenden har vært inn i flere år nå, denne sesongen vil vi se en naturlig utgave av denne. Du skal gre håret inn mot hodebunnen i en tydelig skill mens lengdene (lange eller korte) skal være pinne rett, men ha masse glans i seg.


Denne frisyren er perfekt å bruke de dagene du burde vasket håret, men ikke har tid. For det er en fordel at håret er litt fett, altså ikke nyvasket.

Gre håret inn i den skillen du vil bruke, men pass på at den er super rett. Bruk en wax med masse fukt og glans på toppen av hodet, altså rundt skillen. Påfør litt og litt med fingertuppene mens du børster håret gjentatte ganger i den retningen du vil at det skal ligge. Når du er fornøy og har fått langt ned alle småhår/flyvehår, så avslutter du med en hårspray med mye hold.

Lengdene ville jeg brukt rettetang på hvis du vil håret rett ned, men du kan også sette håret i en strikk/hestehale hvis du har dårlig tid. Det essensielle er å få inn så mye glans som mulig, her ville jeg brukt en balsamspray først og avslutte med en god hårolje.

Her er produktene vi anbefaler til denne looken:

 - Precious Wax fra Oway eller Glimmering Bond fra samme merke. 

Magic Prim Leave-In fra Organic hairspa. 

No Frizz Vanishing Oil fra Living Proof eller Nurturing Drops fra O-Way. 

 

Voluminøst stort hår fortsetter. Gjerne ved bruk av fønbørste, det skal være stort og med bølger, men ikke så perfekt som hollywood-krøller var. Illusjonen skal være at man har tykt, organisk tilfeldig og effertless hår.

Her anbefaler vi å starte med vått hår for å oppnå best mulig resultat, men frykt ikke om du ikke eier en fønbørste. du kan få et like så  godt resultat om du sover med heatless curls produkter i håret, som er disse silkeputene hvor man tvinner håret rundt og har i til håret er helt tørt. Trenden er godt representert på tik tok det siste året. 

For å få et resultat som varer er stikkordet her at man bør bruke en del produkter underveis i prosessen. Start med en primer, hårskum eller saltvannsspray i lengdene på vått hår og bruk en root lift spray i hårbunnen for å løfte håret opp fra røttene.

Føn opp volum med en fønbørste og avslutt hver passé med å sette inn en hårull slik at håret blir kaldt i den riktige formen. Da du har tatt ut hårrullene så kan du gre fingrene forsiktig igjennom før du sprayer inn masse teksturspray i både lengder og i hårbunnen. Hvis du trenger å få inn litt glans så påfør dette før du avslutter med en lett hårspray. (du vil ikke låse håret for det skal se levende ut)

Her er produktene vi anbefaler til denne looken:

 - Prime Style Extender Cream fra Living Proof, Fiber Mousse fra Organic Hairspa eller Sea salt spray fra O-Way. 

- Full Root Lift fra Living Proof eller Root Lift fra Organic Hairspa. 

Volume & Texture Hair Puff fra O-Way og/eller Dry Volume & Structure fra Organic Hairspa. 

- Full dry volume blast eller Flex Shaping Hairspray fra Living Proof

 

Langt skinnende glansfullt hår er trenden denne våren. Det naturlige utrykket har vært inn i noen år, men nå skal vi gå mot det ekstreme, trenden kalles gjerne for Glass Hår eller Glass Hair.

 

Her er det avgjørende å stelle godt med håret sitt jevnt og trutt. Stylingprodukter kan gjøre mye, men et sunt og friskt hår i bunnen er viktig. Kur håret ditt ofte, les eget blogginnlegg om hårvasken her og om hårkur her.

Vi anbefaler disse produktene for maksimalt med glans:

No Frizz serien til Living Proof og Smoothing serien til O-Way. 

Leser neste

4 avgjørende produkter for å ta vare på farget hår

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer er modererte før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.