Naturlig Fokus - det naturlige valget

Om Naturlig fokus

Hos Naturlig Fokus finner du det meste du trenger til hud, hår, kropp og litt til hjem! Med fokus på veøvære og kvalitet oppsummerer vi det kort med at italienske vibber møter that girl - gode produkter for gode rutiner og ditt beste jeg!

Mange av våre brands er nøye utvalgt da de har fokus på miljøavtrykk, klimakompensert emballasje og etisk produksjon både for mennesker, dyr og planeten, samtidig som de leverer produkter av ypperste kvalitet.

Du finner kjente merkevarer som har produsert kvalitetsprodukter i flere tiår, som blant annet Organic Way og Esse Skincare. Les mer om alle merkene vi fører under «brands» i menylinjen, der vil du finne mer detaljert informasjon om hver enkelt.

Ordene naturlig fokus kan bety mye, men for oss betyr det å finne rutiner og en livsstil som tilrettelegger for å leve livet som sitt beste jeg!

Vår ambisjon er å være en nettbutikk hvor du kan finne påfyll av favorittene dine og oppdage nye favoritter. Vi utvider stadig sortimentet vårt!

 

Om damene bak

Naturlig Fokus ble opprettet av Oda Tørtberg i 2021 da hun så at det var vanskelig å finne rene produkter enkelt på nett. Hun drifter frisørsalongen Vår Frisør i Lillestrøm, og ble i 2020 bedriftsnabo med Maiken Gamborg som står bak av hudklinikken Grønne Gamborg. Gjennom samarbeid de siste årene ble det naturlig å slå sammen de to nettbutikkene med samme fokus: naturlige og kvalitetsorienterte produkter for deg! 

 


Om Oda Tørtberg

Oda er fra Lillestrøm, og har jobbet som frisør i nærområdet i over 10 år. Da hun startet frisørsalongen “Vår Frisør” tok hun steget å benyttet ut alle produkter til grønne alternativer. Motivasjonen bak dette var særlig for å se om naturlige og rene produkter kunne ha en forbedrende effekt på hennes astma. Spoiler alert: det hjalp! 

I tillegg til å stå bak frisørstolen og å drifte nettbutikken sammen med Maiken, så viser hun sin lidenskap for yrket sitt ved å være en ettertraktet kursholder i fargeteori, produktlære og hairextensions. 

For å stå i den hektiske hverdagen tyr Oda til meditasjon, yoga og løping. Og som en del av den grønne tankegangen er også matlaging og fermentering en stor del av hennes hverdag.


Om Maiken Gamborg

Maiken er utdannet hudterapeut og videreutdannet som holistisk hudterapeut. Hun har splittet oppveksten sin mellom Skedsmokorset og Lørenskog, og startet opp sin skjønnhetsbedrift i 2017. Med hennes forkjærlighet for dyr ble det naturlig å velge produkter fra merker som er cruelty-free og miljøvennlige. Hun er daglig leder for et flott team i hudklinikken Grønne Gamborg, markedsfører og selger for Esse Skincare, samt konsulent for salongbedrifter og hudpleieskoler. 

Utenfor salongen, nettbutikken og hudpleieverden liker hun en skikkelig økt på Barry’s Bootcamp, turer i skog og mark med pomeranien sin Bell og kvalitetstid med nære og kjære