Think clean, go green

 

Hos oss i Naturlig fokus kan du som kunde være trygg på at alle produkter du finner er miljøvennlige og rene. Vi garanterer at alle produkter er helt uten farlige tilsetningsstoffer og trygge å bruke. Her inne finner du skjønnhetsprodukter til både menn og kvinner samt tilbehør og livsstilsprodukter. Samtlige brands vi fører er nøye utvalgt da de har fokus på miljøavtrykk, klimakompensert emballasje og etisk produksjon både for mennesker, dyr og planeten, samtidig som de leverer produkter av ypperste kvalitet.

Du finner kjente merkevarer som har produsert kvalitetsprodukter i flere tiår, som blant annet Organic Way og Nilens Jord. Les mer om alle merkene vi fører under «brands» i menylinjen, der vil du finne mer detaljert informasjon.

Ordene naturlig fokus kan bety mye, men for oss betyr det at man velger å rette fokus på bærekraftige måter å produsere bruksvarer på. Vi beviser at det allerede finnes gode løsninger når det kommer til dyrking av råvarer, innhøsting, utvinningsprosesser og produksjonen, samt valg av emballasje. Derfor ser vi ingen grunn til å velge noe annet.

Vår ambisjon er å forandre bransjen til det bedre. Når vi nå vet at det finnes alternativer til skjønnhetsprodukter som tar vare på miljøet og som har samme yteevne. Ønsker Naturlig Fokus å bidra med en bevisstgjøring rundt de valgene vi har når det kommer til forbruksvarer.

Vi jobber for bevisstgjøring - handling videreformidling

Slik håper vi på en bedre bransje og en bedre verden. For til syvende og sist så mener vi at forbrukeren har mest påvirkningskraft, og sammen kan vi styre markedet i den miljøbevisste retningen.

Følg oss på Instagram eller facebook for inspirasjon og informasjon.

Takk for at du tar del i endringen!