Think clean, go green

Om Naturlig fokus

Hos oss i Naturlig fokus kan du som kunde være trygg på at alle produkter du finner er miljøvennlige og rene. Nettbutikken og utvalget vi har  er satt sammen for deg som er opptatt av en helhetlig tankegang rundt skjønnhet, velvære og helse. 

Vi garanterer at alle produkter er helt uten farlige tilsetningsstoffer og trygge å bruke. Her inne finner du skjønnhetsprodukter til både menn og kvinner samt tilbehør og livsstilsprodukter. Samtlige brands vi fører er nøye utvalgt da de har fokus på miljøavtrykk, klimakompensert emballasje og etisk produksjon både for mennesker, dyr og planeten, samtidig som de leverer produkter av ypperste kvalitet.

Du finner kjente merkevarer som har produsert kvalitetsprodukter i flere tiår, som blant annet Organic Way og Esse Skincare. Les mer om alle merkene vi fører under «brands» i menylinjen, der vil du finne mer detaljert informasjon om hver enkelt.

Ordene naturlig fokus kan bety mye, men for oss betyr det at man velger å rette fokus på bærekraftige måter å produsere bruksvarer på. Vi beviser at det allerede finnes gode løsninger når det kommer til dyrking av råvarer, innhøsting, utvinningsprosesser og produksjonen, samt valg av emballasje. Derfor ser vi ingen grunn til å velge noe annet.

Vår ambisjon er å forandre bransjen til det bedre. Når vi nå vet at det finnes alternativer til skjønnhetsprodukter som tar vare på miljøet og som har samme yteevne. Ønsker Naturlig Fokus å bidra med en bevisstgjøring rundt de valgene vi har når det kommer til forbruksvarer.


Vi jobber for bevisstgjøring - handling – videreformidling

Slik håper vi på en bedre bransje og en bedre verden. For til syvende og sist så mener vi at forbrukeren har mest påvirkningskraft, og sammen kan vi styre markedet i den miljøbevisste retningen.


 
Om damene bak

Naturlig Fokus ble opprettet av Oda Tørtberg i 2021 da hun så at det var vanskelig å finne rene produkter enkelt på nett. Hun drifter frisørsalongen Vår Frisør i Lillestrøm, og ble i 2020 bedriftsnabo med Maiken Gamborg som står bak av hudklinikken Grønne Gamborg. Gjennom samarbeid de siste årene ble det naturlig å slå sammen de to nettbutikkene med samme fokus: natrulige og kvalitetsorienterte produkter for deg! 

 


Om Oda Tørtberg

Oda er fra Lillestrøm, og har jobbet som frisør i nærområdet i over 10 år. Da hun startet frisørsalongen “Vår Frisør” tok hun steget å benyttet ut alle produkter til grønne alternativer. Motivasjonen bak dette var særlig for å se om naturlige og rene produkter kunne ha en forbedrende effekt på hennes astma. Spoiler alert: det hjalp! 

I tillegg til å stå bak frisørstolen og å drifte nettbutikken sammen med Maiken, så viser hun sin lidenskap for yrket sitt ved å være en ettertraktet kursholder i fargeteori, produktlære og hairextensions. 

For å stå i den hektiske hverdagen tyr Oda til meditasjon, yoga og løping. Og som en del av den grønne tankegangen er også matlaging og fermentering en stor del av hennes hverdag.


Om Maiken Gamborg

Maiken er utdannet hudterapeut og videreutdannet som holistisk hudterapeut. Hun har splittet oppveksten sin mellom Skedsmokorset og Lørenskog, og startet opp sin skjønnhetsbedrift i 2017. Med hennes forkjærlighet for dyr ble det naturlig å velge produkter fra merker som er cruelty-free og miljøvennlige. Hun er daglig leder for et flott team i hudklinikken Grønne Gamborg, markedsfører og selger for Esse Skincare, samt konsulent for salongbedrifter og hudpleieskoler. 

Utenfor salongen, nettbutikken og hudpleieverden liker hun en skikkelig økt på Barry’s Bootcamp, turer i skog og mark med pomeranien sin Bell og kvalitetstid med nære og kjære