Påskestemning

Påskestemning

Påskeferie kan bety så mangt, spesielt når det er så sen påske som i år. Mange skal en tur på fjellet, men så er det sikkert mange av dere som vil bli i byen for litt kultur også. Eller kanskje du er en av de heldige som har bestilt seg en tur til skikkelig varme? Uansett så vil vi benytta anledningen til å minne deg på at sola begynner å bli sterk allerede nå, så husk å beskytte deg uansett hvor du skal tilbringe påskeferien. 

Skal du på fjellet i påsken? Da er det viktig å huske på at påskesolen er sterk nok til å gi solskader. Dersom du skal ut i både sola og kulda bør du legge et lag med kuldekrem i hele ansiktet, la den trekke inn og så følge opp med solkrem. Solkrem skal alltid sist i hudpleierutinen din, og før eventuell sminke.

Dersom du blir eksponert for sola over tid bør du fylle på med solkrem i løpet av dagen, spesielt på områder som er utsatte. Som for eksempel nesen og pannen. Vi anbefaler ca. annenhver time.

Du har kanskje sett at Coola Suncare blir en av de nye merkene hos Naturlig Fokus? Det er økologiske solprodukter, for liten og stor, som også er Coral Reef Friendly. Når det kommer til kuldekrem anbefaler vi Esse Skincare sin Ultra Moisturiser som også er helt fantastisk for tørr hud! 


Eller kanskje du er en av de heldige som skal sydover? Husk at sola er sterkest på formiddagen og at det er viktig å ta pauser fra sola i løpet av dagen. Det er også viktig å tenke på at selv vannresistente solkremer faktisk ikke er vannfaste, og må fylles på når du er ferdig i vannet.

Og du? Ikke glem hodebunnen og leppene! Bruk caps eller en hatt for å beskytte hodebunnen, vi har også en egen spray for ivareta hodebunn -og hår uten å gjøre håret fett med Coola sin Scalp & Hair Mist. Til leppene har vi et stort utvalgt, fra leppebalm, leppeolje til delikate fargede leppepomader. 

Husk at håret også kan ta skade av den sterke solen, spesielt om du har et tynt nordisk hår, blondt hår eller farget hår. Da er det viktig med en sjampo som renser godt -og skånsomt, samt en hårkur/balsam som pleier, har UV-beskyttelse -og lukker skjellaget. Vi anbefaler O-Way sin “After-sun” serie.

 

Ellers er det viktig å ta vare på hverandre, nyte godt selskap og lade batteriene. Ikke lenge til våren kommer for fullt, og vi kan nesten ikke vente med å dele alt det nye og spennende som skal skje fremover med dere!

- Love, from Maiken og Oda 

Leser neste

Nyhet! Coola Suncare
Bedriftgaver som sprer glede

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer er modererte før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.