Hud og sminke

Nyhet! Coola Suncare

Nyhet! Coola Suncare

Et av de nye merkene som kommer hos Naturlig Fokus er COOLA Suncare!

COOLA Suncare er en eksklusiv økologisk solserie som tilbyr et bredt spekter av solprodukter. Produktene inneholder 70-97% sertifiserte økologiske ingredienser for den optimale solbeskyttelsen for hele kroppen til både voksne og barn. 

COOLA bruker de mest innovative og vitenskapelige ingredienser, samtidig er de også naturlige, økologiske, bærekraftige og lokalt fremstilt. Coola har solbeskyttelse som passer til alle, og noe for ethvert behov. Alle solkremer kan benyttes på barn over 6 mnd.

Særlig når det gjelder solkrem til ansiktet er mange redd for kviseutbrudd eller at huden skal føles klissete og tildekket. Med produktene til Coola slipper du denne følelsen. Vi anbefaler det innovative produktet SunSilk drops, den har til og med vunnet en pris for å være aknevennlig!

Alle produktene fra Coola Suncare er korallrevvennlige. Det betyr at du kan beskytte deg selv med god samvittighet og bade i sjøen så lenge du vil. Mange tradisjonelle solkremer har inneholdt ingredienser som er skadelig for livet i havet, og har da bidratt til å skade og blekne korallrevene over de siste årene. 

 

Vi gleder oss til å kunne tilby disse fantastiske solprodukteneog og ser frem mot lysere tider -og sommeren :) 

 

Leser neste

Bli bedre kjent med fjesene bak Naturlig fokus!
Påskestemning

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer er modererte før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.