News

Bli bedre kjent med fjesene bak Naturlig fokus!

Bli bedre kjent med fjesene bak Naturlig fokus!

Hjertelig velkommen til Naturlig Fokus! Kanskje er du ny eller kanskje du allerede har vært innom oss før. Nytt nå er at Oda bak Naturlig Fokus har slått seg sammen med hudterpaeuten Maiken!

Hos oss i Naturlig Fokus er vi fortsatt opptatt av å legge vekt på at du som kunde skal være 100% trygg på at alle produkter du finner er miljøvennlige og rene. Utvalget i nettbutikken er satt sammen for deg som er opptatt av en helhetlig tankegang rundt skjønnhet, velvære og helse. 


Vi garanterer at alle produkter er helt uten farlige tilsetningsstoffer og trygge å bruke for alle i familien. Her inne finner du skjønnhetsprodukter til både menn og kvinner samt tilbehør og livsstilsprodukter. Samtlige brands vi fører er nøye utvalgt da de har fokus på miljøavtrykk, klimakompensert emballasje og etisk produksjon både for mennesker, dyr og planeten, samtidig som de leverer produkter av ypperste kvalitet. Du kan lese mer om Naturlig fokus, vår visjon og ambisjoner her.

Vi jobber for bevisstgjøring - handling – videreformidling

Slik håper vi på en bedre bransje og en bedre verden. For til syvende og sist så mener vi at du som forbruker har mest påvirkningskraft, og sammen kan vi styre markedet i den mer miljøbevisste retningen.

Om damene bak

Naturlig Fokus ble opprettet av Oda Tørtberg i 2021 da hun så at det var vanskelig å finne rene produkter enkelt på nett. Hun drifter frisørsalongen Vår Frisør i Lillestrøm, og ble i 2020 bedriftsnabo med Maiken Gamborg som står bak av hudklinikken Grønne Gamborg. Gjennom samarbeid de siste årene ble det naturlig å slå sammen de to nettbutikkene med samme fokus: naturlige og kvalitetsorienterte skjønnhetsprodukter for deg! 

Om Oda Tørtberg

Oda er fra Strømmen, og har jobbet som frisør i nærområdet i 10 år. Da hun startet for seg selv tok hun steget og byttet over til helt grønne produkter, både i behandling og som videresalg. Motivasjonen bak dette var særlig for å se om rene produkter og mindre kjemikalier kunne ha en forbedrende effekt på hennes astma. Spoiler alert: det hjalp!

I tillegg til å stå bak frisørstolen og å drifte nettbutikken sammen med Maiken, så viser hun sin lidenskap for yrket sitt ved å være en ettertraktet kursholder i fargeteori, produktlære og hairextensions. 

For å stå i den hektiske hverdagen tyr Oda til daglig meditasjon, yoga og løping. I tillegg liker hun å lese i godt selskap av sine to hunder, chihuahuane Fia og Faffa. Som en del av den grønne tankegangen er også matlaging og fermentering en stor del av hverdagen hennes.  


Om Maiken Gamborg

Maiken er utdannet hudterapeut og videreutdannet som holitstisk hudterapeut. Hun har splittet oppveksten sin mellom Skedsmokorset og Lørenskog, og startet opp sin skjønnhetsbedrift i 2017.

Hennes forkjærlighet for dyr gjorde det naturlig å velge produkter fra merker som er cruelty-free og som bryr seg om miljøet. Hun er daglig leder for et flott team i hudklinikken Grønne Gamborg, markedsfører og selger for Esse Skincare og konsulent for salongbedrifter og hudpleieskoler.

Utenfor salongen, nettbutikken og hudpleieverden liker hun en skikkelig økt på Barry’s Bootcamp, en god tur i skogen med pomeranien sin Bell og kvalitetstid med nære og kjære. 

 

Sammen er vi dynamitt og vi står klare for å svare på dine spørsmål rundt hud og hår - vi gleder oss!

Leser neste

Nyhet! Coola Suncare

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer er modererte før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.